Julia Andersen Gurskaja, 1978

 "I hvert maleri har jeg lagt et helt liv: alle mine erfaringer, al min viden og alle mine følelser. Mine  malerier udstråler sensualitet og erotikken , som  er en skabende kreativ energi for mig, som jeg bruger aktivt i min kunst. Kroppen og ansigtet er gennemgående elementer i mine malerier. Kvindekroppe afbildet forførende og sensuelle i drømmeagtige omgivelser og med ansigter hvis blik ofte rækker direkte og udfordrende ud mod beskueren. Blomster, frugt samt andre elementer fra naturen ses tit på mine malerier og er symboler som jeg  godt kan lide at formidle igennem".

 

 

Biografi
"Jeg blev født i 1978 i den fjernøstlige del af Rusland, nær den kinesiske grænse. Min familie stammede fra Ukraine, men da min far var udstationeret officer i den sovjetiske hær, voksede jeg op fjernt fra resten af familien. Interessen for malerkunsten var allerede tilstede i min barndom, hvor jeg i nogle år gik på billedkunstskole. Lige før Sovjetunionen kollapsede flyttede min familie til Lviv i Ukraine, der er Ukraines kulturelle hovedstad med mange kunstneriske miljøer og læreanstalter. Her fik jeg en uddannelse til tøjdesigner og arbejdede i en årrække i tøjbranchen, både i Danmark og Ukraine.  Derudover har jeg taget undervisning i malerkunst hos en række udvalgte danske og russiske malerkunstnere".

Det inspirerer mig
"Min inspiration kommer især fra de bevægelser, de mønstre, jeg ser i menneskelige relationer og imellem mennesker og naturen. Derudover lytter jeg meget til musik, især neoklassisk, klassisk og jazz, som er en af de største inspirationskilde for mig".

Mine teknikker
"Jeg tegner med frithånd, maler med pensel og meget med hænder. Jeg bruger akryl farver og arbejder med forskellige teknikker, dog holder jeg meget af det flydende teknik og min favorit er lasering. De anvendte maleteknikker udelukker nøjagtig gentagelse. 

Alle værker er skabt på håndlavede lærreder af bedste, bæredygtige og miljørigtige materialer og forsynet med min personlige underskrift- en garanti for et kunstværk, der kan holde i mange år".